Dobro dosli na stranicu RadanPRO sa uslugama...

 

 Prelazak na Home Page stranicu www.radanpro.comKatalog  proizvodaPrelazak na portal za elektroniku!
Projektovanje i razvoj softvera

Sa svojim projektnim timom i spoljnim saradnicima koga sačinjavaju inženjeri, magistri, doktori nauka i dizajneri, preduzeće vam pruža uslugu modernizacije i unapređenja postojećih, kao i projektovanje i razvoj novih informacionih sistema. Bez obzira na veličinu poslovnog sistema Korisnika, zahvaljujući tehnologijama koje smo osvojili a neke i sami razvili, u stanju smo da uspešno zadovoljimo potrebe kako malih i srednjih tako i velikih poslovnih sistema. Uz pomoć jedne naše posebne inovacije koja je patentirana kao postupak u softverskim tehnologijama u stanju smo da veoma uspešno rešavamoi situacije kada se radi o korisnicima koji imaju izrazito dislocirane poslovne jedinice i rade u uslovima veoma loših ili nikakvih komunikacija. Takođe smo u stanju da korisniku, iz recimo Australije, bez ikakvih ograničenja vršimo upgade aplikativnog softvera koji sadrži na desetine i stotine entiteta iz našeg sedišta u Beogradu pri čemu se trenutni podaci korisnika automatski adaptiraju za novu verziju softvera. Više od 25 godina iskustva u informatici su garancija da će se posao obaviti kvalitetno, u razumnim rokovima i uz razumne troškove. Projektna dokumentacija, korisnička uputstva, implementacija i obuka korisnika su sastavni deo naše ponude. Korektivno održavanje aplikacija u garantnom roku se podrazumeva. Po isteku garantnog perioda spremni smo da Vam ponudimo uslugu održavanja i u vangarantnom roku.

- Operativni sistemi: UNIX, LINUX, QNX, NT, WINDOWS
- Sistemi za upravljanje bazama podataka: ORACLE, MS SQL SERVER, ACCESS, ZIM
- CASE alati: Platinum BPWin, Platinum ERWin, Oracle Designer, Zim DA
- Programski jezici: JAVA, C, C++, Visual Basic

Postavljanje banera na našem sajtu
Možete se reklamirati postavljanjem banera na jednu od naših stranica. U tekstu koji sledi podrazumevane standardne dimenzije za Veliki i Mali baner su (234 x 60) do 16 KB i (120 x 60) do 8 KB, respektivno. Na našoj index strani dozvoljeno je postavljanje samo Malog banera i to po ceni od 7 bod/mesec. Na našoj HomePage strani postavljanje Velikog banera košta 20 bod/mesec a Malog banera 10 bod/mesec. Na svim ostalim stranicama postavljanje Velikog banera košta 7bod/mesec a Malog banera 5 bod/mesec.Cene su date bez poreza na promet koji iznosi 20%. Za tačno pozicioniranje vašeg banera odgovoran je naš webmaster i korisnik na to ne može uticati. Bez obzira na tu činjenicu, mi Vam garantujemo dobru "vidljivost" vašeg banera. Za banere je potrebno korektno uraditi grafičko rešenje u skladu sa maksimalnom dozvoljenom veličinom i dimenzijama banera.
Konsalting
Ekspertsko znanje i iskustvo naših stručnjaka i spoljnih saradnika spremni smo da vam stavimo na raspolaganje kroz razne oblike konsultantskih usluga. Bilo konkretno kroz neku od oblasti kojom suvereno vladamo, bilo kao deo šire, integralne ponude u slučajevima kada postoji potreba za korenitim promenama u poslovanju pa je neophodan multidisciplinarni pristup da bi se došlo do kvalitetnog rešenja. Naš metod rada se sastoji u tome da sagledamo potrebe vašeg poslovnog sistema, procenimo vašu postojeću infrastrukturu i resurse sa kojim raspolažete i pružimo Vam ekspertski savet o merama i potezima koje morate sprovesti u najkraćem mogućem periodu da bi se prevazišao neki konkretni problem i savet o merama i aktivnostima koje morate sprovoditi u nekom dužem periodu da bi se vaši ciljevi ostvarili na najefikasniji i najekonomičniji način. Ako želite, možemo sa našim i vašim stručnjacima da formiramo zajednički tim koji bi u nekom kraćem ili dužem periodu imao zadatak da planira, rukovodi i kontroliše neophodne aktivnosti za realizaciju postavljenih ciljeva.
Oglasi - uWEB (mikro WEB)
Svim zainteresovanim preduzećima, radnjama, fizičkim licima! Naročito ako niste previše srodni sa računarskim tehnologijama i Internetom a dnevno, nedeljno ili mesečno trošite velike sume novca na oglašavanje u specijalizovanim časopisima. Nudimo vam pod veoma povoljnim usovima oglašavanje vašeg proizvoda ili vaše usluge na našim stranicama izradom uWEB (mikro web) prezentacije za vas. Javite nam se i naši stručnjaci će doći kod vas da snime vaše potrebe i dogovore o sadržaju i modalitetima vašeg uWEB-a. Ne morate da zakupljujete domen, ne morate da pravite sopstveni Web sajt na internetu. Reklama za vaš proizvod će biti stalno prisutna na Internetu i to 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji i to po ceni koliko plaćate za samo jedan oglas u nekom časopisu. Vaša reklama sadržaće i sliku i tekst, i imaće sve elemente da potencijalnog kupca dovede upravo vama. Vaša reklama može da se nalazi u okviru naših postojećih strana sa oglasima i proizvodima a možemo se dogovoriti da imate posebnu html stranicu samo za vas. Vaša reklama na našem sajtu u kombinaciji sa banerom, koji takodje možemo napraviti za vaše potrebe i postaviti na strateški pogodno mesto na Internetu, može višestruko da poveća broj poseta vašem uWEB prezentaciji. I još nešto. Spremni smo da vam periodično dostavljamo izveštaj o posećenosti vaše uWEB prezentacije što je izuzetno interesantan pokazatelj.U običnom časopisu nikada nemate informaciju koliko ljudi je pročitalo vaš oglas! Dostavite nam ime osobe za kontakt i telefon uz napomenu da ste zainteresovani za oglase na internetu i naši dizajneri će stupiti u kontakt sa vama. Neka ceo svet čuje za vas.
Izrada biznis planova
Danas nije lako izboriti se za golu egzistenciju a kamoli misliti o nekim novim stvarima, o novim tehnologijama i ulaziti u osvajanje nekih novih proizvoda. Medjutim, da bi se izašlo iz vrzinog kola u kome se nalazimo, moramo doneti neke hrabre i radikalne odluke i upustiti se u nešto novo. Ali za to 'NOVO' neophodna su sredstva, neophodan je kapital. Ne računajte da ćete lako doći do sredstava ako na umu imate sredstva od donacija ili obraćanje nekoj od banaka. Oni žele da znaju u šta investiraju i kome daju kredite. Na zapadu odavno, a kod nas intezivno u zadnje dve godine, kreditori zahtevaju da im prezentirate tzv. biznis plan koji, zahvaljujući svojoj preciznoj formi koja je odavno ustanovljena, kreditorima na veoma jasan način prezentira Vas, vašu firmu kao i obim investicija u koji ste spremni da se upustite, a takođe sadrži i procenu kako će vaš proizvod proći na tržištu. Zato je izrada kvalitetnog biznis plana danas postala jako bitna. Ako imate dobar biznis plan, velika je verovatnoća da ćete dobiti potreban kredit. A kada dobijete kredit ... Zato nam se obratite. će sa svojim saradnicima, magistima i doktorima nauka iz oblasti ekonomije biti vaša garancija da ćete zaista dobiti profesionalno i kvalitetno urađen biznis plan. I zato ne oklevajte - javite nam se...
Za sve dodatne informacije obratite se na: