Dobro dosli na stranicu RadanPRO sa proizvodima!

 Prelazak na Home Page stranicu www.radanpro.comPrelazak na portal za elektroniku!

 

Dodaci za vaš automobil

Za elektroničare

Razno

 

 

 

 

 

 

 

Da li i vaš automobil ima probleme sa paljenjem? Ne znate da li alternator i regler ispravno pune vaš AKUMULATOR? Vaš Automobil još nema ugrađen alarm? Rešenje je: AccuTester ! Dva uređaja u jednom! Simulator alarma + LED voltmetar!

bez kabla

sa kablom

pločica sa elektronikom

Uređaj simulira rad alarma i meri napon akumulatora, reglera i alternatora, registruje uključivanje i isključivanje svih većih potrošača u automobilu kao što su farovi, brisači, sirena, grejač zadnjeg stakla, klimatizer, ventilator i sl.
Ugrađuje se lako, bez pomoći auto-električara na mestu priključka za upaljač! Metalno kućište dimenzija 40 x 45 x 24 mm, dopadljiv dizajn!Moguća isporuka samo pločice sa elektroniku za ugradnju na instrument tablu (ali tada nema funkciju i simulatora alarma) po ceni od 499.- din + PTT troškovi!
AccuTester možete poručiti po ceni od 880.- din + PTT troškovi. Platićete poštaru kada ga vam donese.
AccuTester

 

 

Da li znate da na niskim temperaturama akumulator gubi kapacitet i do 30%? Da li znate da već na 16 stepeni prestaje magljenje stakala u automobilu? Da li znate da se leti kada je automobil parkiran na suncu, temperatura u kabini penje i preko 50 stepeni? AccuTester3 u sebi sadrži 3 uređaja. Termometar + LED voltmetar + simulator alarma. Ugrađuje se na mesto priključka za upaljač. Za razliku od LCD displeja, ovde je primenjen LED displej koji garantuje dobru vidljivost i noću!

AccuTester3
AccuTester3 se ne proizvodi serijski već samo po porudžbini a cena zavisi od cene komponenata na tržištu u momentu poručivanja!

 

 

Razvili smo frekvencmetar koji odmah možete ugraditi u vaš uređaj. Idealan je za vaše aplikacije gde se traži visoka tačnost generisanog signala. Na prednjoj ploči zauzima prostor od svega 80 x 32mm. Lako se ugrađuje. Napaja se nestabilisanim naponom od 12V. Zaštićen je od pogrešnog polariteta izvora napajanja! Merni opseg mu je od 1Hz do 1MHz što je obično dovoljno za većinu aplikacija. Opseg merenja mu se može povećati ugradnjom delitelja učestanosti do 40 MHz. Izmerena vrednost se prikazuje u Hz na LED displeju sa šest cifara (6 x 7.6 mm) u crvenoj, zelenoj ili žutoj boji. Ulazni napon merenja može varirati od 0.3V do maksimalno 9V. Tačnost +/- 1Hz. Potrošnja je nešto veća od 100 mA. Rezolucija očitavanja iznosi 2s. Zbog složenosti gradnje za sada se ne isporučuje u kitu već isključivo kao gotov i ispitan modul spreman za ugradnju.

Ne proizvodi se serijski već samo po porudžbini a cena zavisi od cene komponenata na tržištu u momentu poručivanja!
Frekvencmetar

 

 

Predstavljamo Vam merni uređaj koji smo razvili za sopstvene potrebe. Meri nazivne napone Zener dioda i prikazuje ih na LED displeju. Pored toga vrši proveru standardnih dioda, LED dioda, dijaka, trijaka i tiristora. Ima ugrađene izvore konstantne strujne i to 1, 3, 5, 8, 10, 15 i 20mA. Napaja se iz gradske mreže standardnim naponom AC 220V.

Ne proizvodi se serijski već samo po porudžbini a cena zavisi od cene komponenata na tržištu u momentu poručivanja!

ZENER DIODE + DIAC + TRIAC + THYRISTOR TESTER

 

 

IZRADA UREĐAJA PO PORUDŽBINI
IZRAĐUJEMO UREĐAJE PO PORUDŽBINI! Bežični light-show, Strobo-show, plivajuće svetlo, regulator brzine električne bušilice, predpojačala, pojačala, ekvilajzeri, miksete, VU-metri, dodaci za električnu gitaru, merač vlažnosti zemljišta, ultrazvučni rasterivač glodara, bežični mikrofon, detektor električnih vodova, tajmeri, punjač akumulatora, ispravljači, DC-AC pretvarači, foto rele, temperaturni rele, automati za osvetljavanje garaže, kontrola glasom - upalite ili ugasite sijalicu glasom ili pljeskom ruku i dr. Uredjaji se isporučuju u kitu ili kao gotovi i ispitani moduli.

 

 

 

Sve informacije na E-mail:admin