Kliknite ovde za prelazak na glavnu stranicu sa RadanPro oglasima!
 
BESPLATNI
OGLASI
 
Info
 
 
     
1.
Pored prikazivanja u sekciji OGLASI, vaš besplatni oglas se prikazuje i u okviru jedne od naših kategorije koju sami birate - praktično sami birate ciljnu grupu naših posetilaca koja će čitati vaš oglas.
2.
Dužina oglasa je 300 znakova - pet linija po 60 znakova. Prva linija predstavlja zaglavlje oglasa.
3.
Brojevi telefona (fiksnog i mobilnog) kao i vaš E-mail ne ulaze u dužinu oglasa već se posebno prikazuju;
4.
Prva linija (zaglavlje oglasa) se prikazuje u okviru izabrane kategorije.
5.
Ako je posetilac zainteresovan prvom linijom vašeg oglasa, tada klikom na zaglavlje oglasa ili na strelicu koja se nalazi pored njega, može da pročita ceo tekst oglasa.
6.
Imate mogućnost da pratite interesovanje posetilaca za vaš oglas jer je ugrađen poseban brojač klikova - odnosno imaćete informaciju koliko je ljudi zaista pročitalo tekst vašeg oglasa. Koliko od njih će Vam se direktno obratiti, to više ne zavisi od nas... :)
7.
Trenutno je vreme prikazivanja besplatnog oglasa 7 dana - uz mogućnost da taj interval produžite do 3 meseca. Ako oglas ne produžite, biće automatski obrisan.
8.
U slučaju da želite da produžite trajanje oglasa, a u želji da Vas oslobodimo potrebe da ponavljate oglas, obezbedili smo mehanizam da interval oglašavanja možete produžiti uz pomoć posebne šifre koja će biti generisana samo za Vas.
9.
Ako je prestala potreba za oglašavanjem (recimo imali ste nešto na prodaju i to ste prodali), da bi se zaštitili od dodatnih zvanja putem telefona i/ili javljanja putem elektronske pošte - imaćete mogućnosti da oglas sami obrišete uz pomoć pomenute jedinstvene šifre.  
10.
  I na kraju, još jedna izuzetna pogodnost! Pored prikazivanja u kategoriji koju ste izabrali, 5 NAJNOVIJIH oglasa se u svakom momentu prikazuje i na velikom broju domaćih sajtova! Kliknite OVDE da pogledate spisak sajtova na kojima će se prikazivati vaš oglas!
     
 
MOLIMO VAS DA SE PRIDRŽAVATE SLEDEĆIH PRAVILA:
 
PAŽLJIVO birajte rubriku u kojoj će se prikazivati tekst vašeg oglasa! Ukoliko oglas nije usaglašen sa izabranom rubrikom - webmaster će obrisati vaš oglas - bez upozorenja!
 
BESPLATNI OGLAS VAŽI 7 DANA! Možete produžiti vaš oglas pomoću generisane lozinke koju vam šaljemo. Evo i jedne dobre vesti: SVAKI PUT KADA PRODUŽITE VAŠ OGLAS, EFEKAT JE KAO DA STE OGLAS UPRAVO UNELI! To znači da će se vaš oglas PONOVO NAĆI MEĐU NAJNOVIJIH PET OGLASA - i kao takav - BIĆE PONOVO PRIKAZAN NA SVIM SAJTOVIMA KOJI UČESTVUJU U NAŠOJ RAZMENI BANERA! A sada, pogađate, sledi loša vest: MOŽETE MAKSIMALNO PRODUŽITI VAŠ OGLAS 12 PUTA. Ovo pravo možete iskoristiti odmah (za 12 dana) - ako svakog dana produžavate oglas - ili u trajanju od skoro 3 meseca - ako oglas produžavate svakih 7 dana.
 
SADRŽAJ OGLASA NE SME BITI SUPROTAN VAŽEĆIM ZAKONSKIM PROPISIMA I NORMAMA NITI POZIVATI NA KRŠENJE ZAKONA. OGLAS SA UVREDLJIVIM ILI NEPRISTOJNIM SADRŽAJEM BIĆE ODMAH UKLONJEN.
 
NAJSTROŽE SE ZABRANJUJE DUPLIRANJE OGLASA! U tom slučaju webmaster će obrisati sve vaše oglase a Vi gubite pravo besplatnog oglašavanja na našem sajtu!
 
 
 
ŽELIMO VAM PUNO USPEHA U OGLAŠAVANJU!
 
Ako Vam je potreban intenzivniji način reklamiranja tada pratite ovaj link...
 
 Home 
 Alexa 
 Oglasi 
 
    Copyright © 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 by RadanPro
   E-mail:
info@radanpro.com

 
Kliknite ovde za vise informacija!
TOP 5 - LINKOVI SA TRENUTNO NAJVEĆIM BROJEM KLIKOVA! ZA OVE SAJTOVE OBEZBEDILI SMO DODATNU PROMOCIJU PREKO SERVISA (R)MONITOR!